Praktijk voor Osteopathie

Marcel Leibbrand

 

Telefoon: 070-5115450

contact@leibbrand-osteopathie.nl

Over Marcel

Marcel Leibbrand D.O.-MRO is sinds 2000 fulltime werkzaam als osteopaat. Daarvoor werkte hij als fysiotherapeut in Nederland en Duitsland. In die periode ontstond bij Marcel de behoefte om meer verdieping te vinden in de ontstaanswijze van klachten bij zijn patiënten.


De op de oorzaak gerichte visie en de holistische, totale benadering van de mens, zoals in de osteopathie wordt aangehangen, deden hem in 1994 besluiten de opleiding  osteopathie te volgen aan de International Academy of Osteopathie. Met goed gevolg werd het examen te Gent in 2000 gehaald. Hij volgt jaarlijks (verdiepings) cursussen (in binnen en buitenland) om zijn vaardigheden te trainen en nieuwe ontwikkelingen en behandelstrategieën binnen de osteopathie te volgen. Hij omschrijft zichzelf als een allround practicus.

Het meest belangrijk vindt hij het stellen van de juiste diagnose en hieruit vertrekkend het opstellen van een behandelplan dat de patiënt op het lijf geschreven is. Marcel geniet van zijn vak en van de mensen die hij behandelt en daarom staat hij iedere dag weer met plezier in zijn praktijk!

 

http://www.leibbrand-osteopathie.nl

Klik op + om te vergroten, klik op esc. om terug te keren.

Praktijk voor Osteopathie

Marcel Leibbrand

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 Bankrelatie: NL 03 ABNA 0414643496  ingeschreven onder kvk nummer: 27346695  btw-id nummer is: NL001986457B30

Design & Hosting  by Franken en Franken